Forældre i Blommehaven

Vi ønsker at vi i fællseskab skaber og vedligeholder et positivt samarbejde personale og forældre imellem.

Ved at fastholde en åben og respektfuld dialog håber vi, at vi sammen kan medvirke til at skabe de bedste betingelser for jer og jeres barn.

Vi har det mål, at jeres barn og I som forældre trives hos os.

Hvad kan I som forældre forvente af personalet i Blommehaven:

• Altid at blive mødt åbnet, positivt og respektfuldt
  • At vi altid vil jeres børn det bedste
  • At vi udfolder vores kerneopgave hver eneste dag
  • At I altid bliver orienteret om jeres barns trivsel i institutionen - dels daglige informationer, dels dialog om jeres barns udvikling
  • At blive mødt af kompetente og professionelle medarbejdere, der gerne står til rådighed for råd og vejledning

Vi forventer af jer Forældre i Blommehaven:

• Vasker hænder på dig selv og dit barn, når I afleverer og henter (vi har det mål at nedsætte sygefravær hos børn og voksne).
  • At I siger godmorgen og farvel hver dag til personalet, så vi ved præcis, hvilke børn, der er i huset.
  • Taler pænt til og om andre børn, forældre og personale.
  • Støtter op om det pædagogiske arbejde i Blommehaven.
  • Bakker op om arrangementer, såsom forældremøder, arbejdsdag, sommerfest mm.
  • Holder jer orienteret via hjemmeside og intranet.